Calendar

Înscrierile în competiție se pot face în perioada 8 ianuarie – 1 februarie 2024.
Pot participa elevii din clasele IX-XII din Municipiul București, înscriși de un profesor coordonator.
Înscrierea este gratuită! Limita maximă este de 2000 de participanți.

Simulare
Înscrieri
8 ianuarie – 1 februarie 2024

Pot participa elevii din clasele IX-XII din Municipiul București, înscriși de un profesor coordonator. Înscrierile sunt gratuite și se pot face în limita maximă de 2000 de participanți.

Simulare
Workshop Profesori
6 februarie 2024

Workshop-ul dedicat PROFESORILOR se va desfășura online și va avea loc după finalizarea etapei de Înscrieri. În cadrul acestui Workshop vor avea loc următoarele prezentări:
- Prezentare gama ASUS Education (realizată de Marian Bratasanu; va dura aproximativ 15 minute);
- Prezentare Microsoft (realizată de Diana Zepisi; va dura aproximativ 15 minute)
- Prezentare regulament ASUS Learn and Compete 2024 (realizată de Ionut Paraschiv; va dura aproximativ 15 minute);

Simulare
Workshop Elevi
8 februarie 2024

Workshopul pentru Elevi se va desfășura online și vor lua parte elevii înscriși în cadrul concursului. Elevii vor primi informații referitoare la modul de desfășurare al concursului, precum și la Regulile acestuia. Prezentarea va fi realizată de către Ionuț Paraschiv și va dura aproximativ 20 minute. De asemenea, elevii se vor acomoda și cu modalitatea de implementare a concursului.

Simulare
Etapa 1
12 februarie 2024

Vor lua parte toți Participanții înscriși, care respectă toate regulile concursului; se vor califica în Finală primii 15 Participanți în ordinea desemnată de programul Kahoot.

Etapa 1
Etapa 2
15 februarie 2024

Vor lua parte toți Participanții înscriși, care respectă toate regulile concursului și care nu s-au calificat în Etapa 1; se vor califica în Finală primii 15 Participanți în ordinea desemnată de programul Kahoot.

Etapa 2
Finala
5 martie 2024

Etapa finală se va desfășura în format fizic, la sediul Microsoft România - Bulevardul Iuliu Maniu, 6P. Vor lua parte maxim 30 de Participanți care s-au calificat în Etapele 1 și 2.

Desemnarea câștigătorului
Desemnare Câștigători
5 martie 2024

În cadrul etapei finale va avea loc desemnarea câștigătorilor Locurilor I, II și III, precum și a profesorilor coordonatori ai acestora.